Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

In aceasta perioada va anuntam ca avem program normal de lucru de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00, doar pt livrari colete prin curier rapid. Vanzarile in showroom au fost suspendate temporar.
Va asiguram ca atat noi cat si partenerii nostri, Fan Courier si GLS Courier, am instituit reguli de autoprotectie stricte, conforme cu cele impuse de autoritati, pentru cei implicati in procesul de livrare catre dvs.
Pentru a evita manipularea banilor numerar, recomandam plata cu cardul atunci când plasați comenzile .

Monede si bancnote de pe glob

Monede si bancnote de pe glob


Colectia Monede si bancnote de pe glob de la Hachette, este cea mai lunga colectie numismatica din Romania.
Odata cu fiecare numar de aparitie al colectiei Monede si bancnote de pe glob, vei descoperi monede dar si bancnote de pe intreg globul si partea cea mai buna este ca, toate piesele colectiei Monede si bancnote de pe glob sunt autentice si detin certificat de autenticitate.

Produsele 1-48 din 239

Page
pe pagina
Crescator
  1. Monede si Bancnote de pe Glob Nr.79 - 10 DINARI
    Produsul se afla pe stoc
  2. Monede si Bancnote de pe Glob Nr.82 - 1 KIP
    Produsul se afla pe stoc
  3. Monede si Bancnote de pe Glob Nr.94 - 5 lire
    Produsul se afla pe stoc

Produsele 1-48 din 239

Page
pe pagina
Crescator
Colectia Monede si bancnote de pe glob, este cea mai lunga colectie de monede si bancnote aparute in Romania. Este o colectie impresionanta de monede si bancnote autentice, certigficate de pe glob si afla multe lucruri interesante despre acestea. La fiecare numar de aparitie, vei primi si o revista cu detalii despre monedele sau bancnotele cumparate. Descopera istoria fascinanta a fiecarei monede si bancnote de pe glob in paginile revistei ce insoteste fiecare piesa a acestei superbe colectii.