Termenul limita al abonamentelor  ce includ numerele 1, 2 si 3 pt macheta ARO240 este 24.09.2019 pana la ora 23:59

Dupa acest termen se pot face abonamente noi, incepand cu numerele 4, 5, 6, 7, 8 (livrarea de la sfarsitul lunii Octombrie).

Cei care sunt deja abonati nu trebuie sa lanseze o alta comanda pt numerele 4, 5, 6, 7 si 8 ( pt ca deja sunt inregistrati in sistemul automat de recurenta de la primele numere 1, 2 si 3 ). Abonamentul pentru pachetul 2, va fi deschis, incepand cu 25.09.2019, pentru cei care au cumparat primele numere de la chioscuri, magazine specializate, etc. si vor totusi un abonament.

Dupa cum ati vazut comunitatea celor care vor incepe macheta ARO240 creste pe zi ce trece, asa ca le uram tuturor:

Bine ati venit in grupul colectionarilor si constructorilor de machete de la magazinulcolectionarului.ro!

Speram ca pe parcursul desfasurarii acestui proiect, sa aveti parte de experiente placute alaturi de toti membrii echipei magazinulcolectionarului.ro, de toti membrii grupurilor noastre si sa gasiti cele mai bune solutii si/sau informatii in cazul particularizarii machetei ARO240 pe care o veti construi.

Pentru membrii noi, trebuie sa precizam ca noi in general, saptamanal in ziua de Vineri a fiecarei saptamani (mai sunt si exceptii, rare avand la baza, motive logistice) postam primele poze cu produsul ce va urma sa apara la chioscuri sau magazine, in saptamana urmatoare, pt a cunoaste piesele ce vor urma sa apara (cateodata si mici elemente suplimentare ale colectiei sau anunturi cu mici greseli de editare (rar, dar s-au mai intamplat pe parcursul colectiei Dacia)) si a filmului cu montajul pieselor respective si a sfaturilor de montaj, facut de colegul nostru Mihai (Steve)  (Mihály Preoteasa-Nagy) si postat in grupul machetei ARO240, in magazinul nostru in cadrul produsului respectiv (ex: ARO240 nr.2) in sectiunea poze (una din poze este exact filmuletul cu montajul), sau pe canalul nostru de Youtube

In general, pe grupurile noastre incercam sa nu poluam grupurile cu postari ce depasesc regulile afisate si sa pastram o anumita conduita, astfel incat experienta sa fie una cat mai placuta pt toata lumea. De evitat, sunt postarile multiple cu imaginile machetei in constructie (de preferat sa se faca album in cadrul grupului), sau postarile cu imagini colorate cu mesaj in interior (postari ce nu vor fi aprobate). In speranta unei experiente cat mai placute va dorim:

Toate cele bune tuturor!
Pt nelamuriri sau probleme legate de produsele comercializate de noi va asteptam pe orice canal de comunicare pe care il folosim :

Telefoanele magazinului:   0723 610 784 ,  0213 247 635

E-mail: abonamente@magazinulcolectionarului.ro

Adresa pt showroom-ul nostru (in cazul in care doriti sa ne vizitati):

Str.Papiu Ilarian nr.17, Parter, Sector 3, Bucuresti, cod postal 031691

Localizare Waze sau Google maps: "Magazinul Colectionarului"

https://www.google.ro/maps/place/Magazinul+Colectionarului