Bine ati venit in grupul constructorilor de machete scara 1:8!

Pentru ca ati venit in numar asa mare (va multumim pentru increderea acordata), suntem datori sa facem cateva precizari (pentru noii sositi in marea familie magazinulcolectionarului.ro):

Abonamentul cu recurenta lunara de la noi din magazin  (pentru macheta ARO240) este un sistem automat de gestionare a abonamentelor si nu necesita o alta comanda pentru acest abonament (saptamanala, lunara , etc.).

Lunar, indiferent de perioada aleasa de dvs. pentru livrare, veti primi un e-mail automat (cu o saptamana inaintea livrarii) in care sunteti instiintati ca urmeaza primirea coletului si ce contine acesta (in cazul unor observatii, neconcordante, etc. timp de o saptamana exista timpul necesar pentru rezolvarea acestora).

In cazul platilor cu cardul, veti primi in acest e-mail si link-ul de plata pentru livrarea ce va urma peste o saptamana (exceptie face prima livrare care a fost achitata cu cardul direct in magazin odata cu lansarea comenzii de abonament), in acest caz dupa ce se efectueaza plata se valideaza comanda pentru livrare, in cazul in care plata nu s-a efectuat, abonamentul nu pleaca catre dvs., nefiind incheiata procedura de plata in sistem.

In cazul in care refuzati sau nu ridicati coletul de la curier, abonamentul se anuleaza. Un abonament anulat nu se poate reactiva. Pentru reluarea abonamentului este necesara o alta comanda.

Pentru cei care nu se descurca doar cu instructiunile de montaj din revista, noi magazinulcolectionarului.ro va oferim si un scurt film cu montajele pieselor aparute in fiecare numar, pe care il puteti viziona: