Cea mai interesanta colectie de povesti pentru copii de la Hachette primeste numere suplimentare in noul an. Hachette a lansat in 2018 colectia de carti de povesti din seria Disney. Timp de aproximativ 2 ani, producatorul a oferit saptamanal pe piata cate o poveste din istoria Disney special pentru cei mici.

Fiecare carte este colorata, are poze si texte detalitate si special gandite pentru copii. Este o carte cu coperti din carton gros care asigura rezistenta si pastrarea in timp a colectiei. Fiecare carte are cate o poveste pe care Disney a scris-o in decursul timpului. Printre cele mai cunoscute titluri putem enumera: Regele Leu (Lion King), Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Cartea Junglei, Bambi, Dumbo, Aladdin, 101 dalmatieini, Cenusareasa, Peter Pan, Ratatouille, Compania Monstrilor (Monsters INC), Frumoasa si Bestia, etc. Parintii si copii s-au bucurat de aceste povesti atat atunci cand au aparut initial, cat si acum cand s-au transformat intr-un fel de povesti nemuritoare, mai ales sub forma de carte de povesti, pe care o pot avea mereu in biblioteca.

 

 

Mai mult, pe langa aceste ilustratii cu poveste, Disney ca si alti mari producatori, au inceput sa le transforme in filme de cinema. Am vazut pana acum: Aladdin, 101 Dalmatieni, Frumoasa si Bestia, Cartea Junglei, Dumbo, Doamna si Vagabondul, Toy Story, Ratatouille, Wall E, Monsters INC, Nemo, Cars, Brave, etc

Pentru succesul pe care l-a avut printre colectionarii si fanii povestilor Disney, Hachette a decis ca poate suplimenta colectia cu inca 80 de carti. Astfel odata cu terminarea colectiei initiale de 100 de carti, aceasta va continua pana la numarul 180. Asadar, "noul final" al colectiei va fi candva anul viitor. Pretul ramane acelasi ca pana acum, acesta fiind de 13.90lei, iar cartile vor avea tot acelasi interval saptamanal de aparitie. Nu stim inca despre ce povesti Disney este vorba in noile numere, dar suntem la fel de nerabdatori ca voi sa aflam.

 

 

Pregatim un sistem de abonamente automatizat, pentru ca tot procesul si parcursul colectiei sa fie cat mai usor pentru voi. Pentru a comanda numere din urma si numere care vor aparea, va invitam sa accesati urmatorul link: https://magazinulcolectionarului.ro/micii-colectionari/carti-pentru-copii/carti-din-colectia-de-aur-disney