Tot pentru copii, dar mai ales pentru fetite, va prezentam Papusile parfumate Santoro Gorjuss, care sunt prezentate in diverse vestimentatii si in diferite ipostaze. Colectia Papusile Santoro Gorjuss include 12 figurine diferite si mini reviste de 24 de pagini  pentru fiecare model in parte, iar papusile  sunt parfumate. Papusile parfumate Santoro Gorjuss pot avea miros de: vanilie, crin, coacaze, ananas, mere, ciocolata, piersica, cirese, struguri, banane, orhidee si lavanda.
Pe rafturile magazinului nostru puteti gasi si achizitiona fie cate o Papusa Parfumata - Santoro Gorjuss la pretul de 14.95 lei, fie tot setul complet de Papusi Parfumate - Santoro Gorjuss - Set complet cu cele 12 modele la pretul de 179.40 lei

Acestea au piese mici detasabile ce pot fi inghitite usor si nu sunt recomandate copiilor sub 3 ani.

Ajungem la cea mai haioasa colectie dintre toate si vorbim despre Colectia Wishy Squishy Poo, care include 9 figurine amuzante, foarte moi, pufoase si parfumate. Fiecare figurina din Colectia SQUISHY WISHY POO contine o carticica care contine jocuri, pagini de colorat si multe informatii haioase. Figurinele din Colectia SQUISHY WISHY POO  dupa cum le descriu si producatorii, sunt niste... "rahatei' (POO) colorati cu mirosuri dulci, insa noi le numim "bezele". Pot fi folosite si ca jucarii antistres, storcindu-le acestea revin la forma initiala in cateva secunde. Este un produs nontoxic, dar cateodata parca le-ai manca, avand o textura ca niste bezele. "Bezelele" parfumate si pufoase au un pret de 19.95 lei fiecare.