Ehe, a trecut ceva vreme de cand am primit primul numar de la colectia Corpul Omenesc, acea piesa voluminoasa care forma craniul. Cu timpul am pus mana si pe primul ghid de montaj, unde am vazut cam ce urmeaza sa primim si ne-am informat cate numere va avea colectia si cum va arata la final. Ajunsi in prezent, primim acum ultimul numar din prima parte a colectiei noastre. Numarul 34 completeaza scheletul si ne anunta ce vom face in continuare. Pana la numarul 34 am primit scheletul complet, organele interne, ochii si postamentul pe care-l vom tine suspendat pe omuletul nostru de 110cm. Dupa ce am atasat toate organele, am inchis cutia toracica si ne-am apucat de membrele scheletului.

In acelasi numar in care primim si laba piciorului, producatorul ne-a strecurat si primul numar din urmatoarea parte a colectiei, cea in care vom acoperi tot scheletul cu fiecare grupa de muschi. In primul numar cu muschi primim o parte a antebratului si partea opusa a palmei, pe care sunt desenate tendoanele. Deja vedem ca urmatorul numar va aduce partea opusa a antebratului si palma, care vor forma jumatatea din mana stanga. Pe parcursul urmatoarelor 30 de numere primim "bucati" mari de muschi cu care vom forma incet, incet tot corpul omenesc. Muschii sunt detaliati si vom primi toate grupele de muschi in principiu separate. Pe langa muschi, producatorul a inclus si capul, care este de data asta realist, nu doar muschi, este practic fata unui baietel caruia ii punem si par, parul fiind tot din plastic. La final vom avea un corp complet acoperit de muschi, o fata reala si o greutate destul de maricica tinand cont de toate piesele care sunt atasate pe el, muschii fiind fabricati dintr-un materiale moale cauciucat.

Pentru a continua colectia, poti incepe un abonament, abonament pe care il vei primi lunar la adresa specificata pana la finalul colectiei. Transportul este suportat de noi si nu trebuie sa mai ai grija aparitiilor.Pentru abonamente, urmariti categoria Abonamente de pe site:  https://magazinulcolectionarului.ro/construibile/abonamente