Dacă ești un fanatic al culturii pop și urmărești Comic-Con-ul și știrile despre supereroi și răufăcători, știi cu siguranță despre emblematica mașină Green Hornet Chrysler supranumită Black Beauty. Această mașină concurează cu Batmobile, Fantasti-Car MK II și Scooby-Doo’s Mystery Machine pentru premiul celui mai atemporal sau iconic vehicul din filme. Până în acest moment, Black Beauty ramane o favorita a fanilor, la fel ca Optimus Prime, Automan și Knight Rider’s K.I.T.T. În cazul în care vă întrebați care sunt celelalte calități care diferențiază Black Beauty de rivalii săi, farurile verzi elegante și arsenalul ucigaș de arme sunt doar câteva dintre avantajele sale competitive.

Kato a avut norocul să conducă cea mai tare mașină din lume și s-a putut bucura de toate gadgeturile care vin cu acea mașină superbă. Destul de interesant, Green Hornet, care era protagonistul, avea lucruri mai serioasede facut și mai puțina distracție, așa că nu se putea bucura de Black Beauty la fel de mult ca partenerul său. În ciuda deficiențelor, ambii eroi care luptă împotriva crimelor au putut experimenta cu mitraliere, rachete și aruncător de flăcări. Și deși există unele diferențe între serialele TV și film unde nu toate armele și gadgeturile sunt la fel, Black Beauty a rămas în ambele producții o mașină înspăimântătoare care poate anihila chiar și cei mai periculoși inamici.

 

Unele arme instalate pe Black Beauty erau încărcături explozive, rachete, duze de gaz, mitraliere, aruncător de flăcări, puști și chiar un scanner care putea fi lansat ca dispozitiv de supraveghere. Cele mai multe dintre aceste arme au fost împrăștiate în jurul mașinii și ascunse în cele mai ciudate locuri. De la arme camuflate în uși până la rachete găsite în bara de protecție față și spate - această mașină a fost cel mai înfricoșător vehicul din multiversul desupereroi. Ca atare, nu este o surpriză că mișcările de arte marțiale ale Kato (Bruce Lee) n-au fost foarte dese, având în vedere că Black Beauty putea anihila orice inamic fara altfel de ajutor. Dar desigur, pentru ca filmul sa fie mai pompos, trebuiau sa apara si niste lume corp la corp. Black Beauty originală a fost o uimitoare Crown Imperial Chrysler din 1965, care a fost reconditionata si modificata pentru cel mai important rol al sau. Pentru serialul de succes care a cucerit lumea la mijlocul anilor 1960, Dean Jeffries a cheltuit aproximativ 50.000 de dolari pentru a transforma o mașină deja superbă într-o mașină emblematică de supererou. Echipa responsabilă cu procesul de renovare a vopsit mașina cu „30 de straturi de fulgi de metal, lac pur negru perlat de esență, frecat manual până la un luciu ridicat”. În 1992, Dan Goodman a achiziționat initialul Black Beauty de la un fost director al Twentieth Century Fox și s-a întors la Dean Jeffries pentru o altă rundă de recondiționare. Destul de interesant, mașina care avea doar 17.000 de mile pe odometru nu era într-o stare excelentă. În prezent, publicul poate admira acest Black Beauty original datorită colecției Petersen Automotive Museum.

 

 

In mare, trebuie sa fii fan al series ca sa intelegi ce am povestit mai sus sau de ce nu, un pasionat de machete, care o sa se uite la serie si poate o sa considere ca macheta are un loc in colectia sa. Acest Chrysler Imperial din anii '60, avea un motor V8 de 6.7 litri si probabil in afara de scenele rapide, care sunt mult mai lente in realitate, avea o putere tipica masinilor americane cu motor mare din acele vremuri, adica micuta.

Partea si mai buna din povestea asta, cand vorbim despre domeniul nostru, este ca macheta este reprodusa de AutoART, un producator premium care vine cu detaliile exacte si o cutie branduita cu seria din care face parte. Macheta se poate comanda accesand produsul de mai jos.