Va prezentam o noua colectie destinata celor mici, care vor sa exploreze o mica parte din impresionantele vietuitoare ale marilor ape de pe planeta noastra. Se spune ca nici acum nu stim exact tot ce exista in marile adancuri ale oceanelor, putem doar sa ne facem o idee din imaginatia regizorilor de filme care au dat viata abisurilor necunoscute. Noua colectie Vietuitoare din mari si oceane - Animale Marine, este preluata de la DeAgostini si contine 20 de aparitii, care vor avea frecventa saptamanala.

Asa cum ne-am obisnuit colectiile au preturi promotionale pentru primele numere, astfel numarul 1 il putem lua cu 9.99lei, numarul 2 cu 14.99lei, iar de la numarul 3 pana la final vor costa 19.99lei. Primul numar a aparut deja de saptamana trecuta si contine: balena. Pe langa figurina in sine, pachetelul contine si o carticica cu mici informatii interesante despre vietuitoarele prezentate in colectie si jocuri educationale. Figurinele sunt reproduse intr-un fel mai prietenos cu copii si va enumeram o parte din urmatoarele aparitii asa cum sunt prezentate in colectie: balena, marele rechin alb, orca si pestele balon, ursul polar si delfinul pui, caracatita, testoasa, pinguinul si multe altele.

 

O colectie foarte interesanta pentru cei mici care vor sa invete o mica parte din ceea ce ofera misterul marilor si oceanelor, iar figurinele haioase vor fi cu siguranta un bonus pentru informatiile oferite in carticelele incluse in pachet. Informatiile din carticele sunt gandite pentru cei mici, incat sa fie totul distractiv si in acelasi timp educational. Invatam cum poate balena sa faca acel salt impresionant, cat traieste o balena, cum sunt monitorizate animalele marine pentru stiinta si studii. Pe langa asta, producatorul ne spune unde le gasim, in ce regiuni si oceane, iar exploratorul cu scafandrul ar trebui sa ne fie mai de folos ca sa ne dam seama cum isi petrec timpul cei care ne dau posibilitatea sa avem acces la astfel de informatii.

Gasesti noua colectie pe site-ul nostru urmarind link-ul: https://magazinulcolectionarului.ro/micii-colectionari/colectionabile/animale-marine , aici vom activa saptamanal numerele noi.