Produsele Hachette sunt serii colectionabile, care contin atat o revista cat si obiecte (figurine, colectii sau modele de asamblare). Acestea ofera consumatorilor posibilitatea de a construi o colectie completa pe o anumita tema, pas cu pas. Revistele sunt comercializate cu periodicitate si sunt distribuite în puncte de vanzare la nivel comunitar (ziare si reviste).

Aceste reviste de colectie, care adesea includ obiecte sau piese ale unui model, sunt adaptate diferitelor piete si sunt disponibile în multe tari din întreaga lume. Acestea vizeaza atat amatori, cat si cunoscatori deopotriva si au atras deja milioane de colectionari din întreaga lume cu titluri precum construirea Bismarck-ului, Usor de crosetat, Autobuzele lumii, Monede si bancnote de pe glob, Tyrannosaurus REX, precum si multe altele.
Colectiile Hachette acopera toate temele clasice, de la interesele copiilor la arte si meserii, arte plastice, masini si modele.

Colectia Autobuzele Lumii , colectie distribuita in Romania exclusiv prin Magazinul Colectionarului, aduce in atentia colectionarilor o serie unica de autovehicule de transport public, machete de autobuze celebre din diverse colturi ale lumii.

Colectia Autobuzele Lumii a aparut in Franta si Italia, initial fiind anuntate 60 de numere de aparitie. In luna aprilie 2017, Hachette Collections a hotarat sa prelungeasca colectia pana la numarul 80.

Machetele sunt turnate in aliaj cu insertii din plastic si fiecare dintre ele reprezinta copia fidela la scara 1:43 a modelului real.

Revistele (disponibile in limba italiana) care insotesc aceste machete ofera informatii precise despre modul cum au luat nastere autobuzele, fabricile sau uzinele care le-au fabricat, anii intre care au fost in circulatie, orasele lumii care au folosit aceste mijloace de transport public, precum si informatii de natura tehnica cu privire la fiecare model in parte: dimensiuni , materiale folosite pentru caroserie, sasiu, motoare si cutii de viteze.

In cadrul colectiei veti regasi autobuze si autocare articulate, supraetajate, inaltate, standard, cu sau fara trapa, superbe machete diecast cu finisaje si detalii incredibile.

Pretul de coperta pentru fiecare numar din aceasta colectie este de 19,99 euro. In Romania se comercializeaza la pretul de 43,95 lei - cu o reducere de 51% din pretul real al revistei.

 

Colectia Rulote si Caravane este o colectie care va fi deasemenea disponibila incepand cu 10 iulie in Romania, exclusiv la Magazinul Colectionarului.