Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Abonament Povesti din colectia de aur Disney Nr. 111, 112, 113, 114

Scara
Producator:
Descriere produs:
Abonament Povesti din colectia de aur Disney Nr. 111, 112, 113, 114 Colectia contine 180 de numere de aparitie la pretul de 13.90 lei / buc Avantajele abonamentului:: Patru sau cinci carti livrate lunar, ca abonament, pt diminuarea costurilor de transport. Cost transport 16,00 ron pentru prima comanda, cea de abonare, ulterior, comenzile emise in cadrul abonamentului - cost transport 10,00 Ron pentru fiecare expediere. Livrarea se face dupa aparitia ultimului numar din pachet. Abonamentul incepe cu pachetul actual si este activ pana la finalul colectiei. Te poti dezabona oricand trimitand o solicitare de dezabonare la abonamente@magazinulcolectionarului.ro.

Livrarea acestui pachet se va face incepand cu data de: 15.07.2020.

In sistemul de abonamente cu recurenta lunara, se face abonarea o singura data, la inceput, dupa care lunar se vor emite comenzile in mod automat, nu este necesar sa mai comandati manual in magazin pachetul urmator in fiecare luna. Abonamentul se livreaza lunar si cuprinde toate numerele aparute in perioada cuprinsa de la ultima livrare la noua livrare (4 sau 5 numere). Inainte cu o saptamana de expedierea coletului veti primi un e-mail cu noua comanda emisa. In cazul platii cu cardul, pe langa comanda emisa veti primi si un email care contine link-ul de plata. Linkul de plata il puteti accesa si din contul Dvs.de client, la sectiunea "Abonamentele mele". In cazul platii cu OP plata se face in contul bancar inscris in comanda.
Rating:
100% of 100
Login pentru pret
Cod produs:
106ABO30
Produsul se afla pe stoc

Colectia contine 180 de numere de aparitie Aceasta este o colectie extraordinara de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris intr-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copiii vor invata multe lucruri despre lume si vor incerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie in dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Nota: Titlurile pot suferi modificari, furnizorul poate schimba numerele de aparitie sau povestile.
Specificatii
FormatA5
ColectiePovesti din Colectia de aur Disney
Varsta recomandata+ 3
Scrie propriul review
Evaluezi:Abonament Povesti din colectia de aur Disney Nr. 111, 112, 113, 114
Rating-ul tau