Producator:

Abonament Distreaza-te si descopera corpul omenesc 2020 nr.56, 57, 58, 59

Cod produs:
168ABO17
Login pentru pret
Produsul se afla pe stoc

Parti mobile
Descriere produs:
Caracteristici colectie: Cuprinde 80 de numere de aparitie. Aparitie saptamanala, Ghidurile de montaj sunt incluse in numerele de aparitie: 1, 34 si 64. Inaltimea machetei corpului uman: 110 cm. Colectia este compusa din 34 de numere de aparitie pentru schelet, 30 de numere de aparitie pentru muschi si 16 numere de aparitie pentru aparatul digestiv.
Cost transport 16,00 ron pentru prima comanda, cea de abonare, ulterior, comenzile emise in cadrul abonamentului - cost transport 10,00 ron pentru fiecare expediere. Livrarea se face dupa aparitia ultimului numar din pachet. Abonamentul incepe cu pachetul actual si este activ pana la finalul colectiei. Te poti dezabona oricand trimitand o solicitare de dezabonare la abonamente@magazinulcolectionarului.ro.

Expedierea acestui pachet se va face in data de: 19.01.2022.

urmatorul pachet cu numerele de aparitie 52, 53, 54, 55 si 56 se va livra in 06.01.2022 In sistemul de abonamente cu recurenta lunara, abonarea se face o singura data, la inceput, dupa care lunar se vor emite comenzile in mod automat, nu este necesar sa mai comandati manual in magazin pachetul urmator in fiecare luna. Abonamentul se livreaza lunar si cuprinde toate numerele aparute in perioada cuprinsa de la ultima livrare la noua livrare (cate 4 sau 5 numere in functie de cate numere apar in luna respectiva). Inainte cu o saptamana de expedierea coletului veti primi un e-mail cu noua comanda emisa. In cazul platii cu cardul, pe langa comanda emisa automat veti primi si un email care contine link-ul de plata. Link-ul de plata il veti putea gasi si in contul dvs de client din magazinul nostru, la sectiunea abonamentele mele. Plata lunara, cu card sau ramburs la curier. In cazul platii cu OP plata se face in contul bancar inscris in comanda.

Caracteristici colectie:

In 80 de numere de aparitie, descoperiti o colectie extraordinara, cu o mare valorare educativa si aflati cum functioneaza corpul nostru. Macheta reprezinta o reproducere fidela a corpului omenesc, un model anatomic complet la scara reala, cu inaltimea de 110 cm, compus din: schelet, organe interne, muschi si aparat digestiv. Fiecare numar de aparitie cuprinde o revista bogat ilustrata 3D, distractiva si educativa insotita de piesele de asamblat. Aparitie bilunara pana la numarul 10 dupa care va aparea saptamanal, Nr.1 - 4.99 lei - pret promotional, Nr.2 - 15.99 lei - pret promotional, incepand cu Nr.3 - pret normal 29.99 lei. Inclus in colectie: 2 bibliorafturi pt reviste (la nr.4 si 35), baza si suport pt schelet incepand cu numarul 9. Ghidurile cu instructiunile de montaj sunt incluse in numerele de aparitie: 1, 34 si 64 . Asamblare facila doar prin imbinarea pieselor, fara lipici sau instrumente pt montaj. Lansare colectie: 05 Februarie 2020. Colectia este compusa din 34 de numere de aparitie pentru schelet, organe interne si principalele articulatii, 30 de numere pentru muschi si trasaturile fetei si 16 numere de aparitie pentru aparatul digestiv.

Caracteristicile machetei corpului uman:

Macheta din plastic cu mici elemente din metal (sistemul de sustinere a scheletului). Montajul se face prin simpla imbinare si nu necesita lipire sau unelte pt montaj. Scheletul complet si organele interne pana la numarul 34, muschii si trasaturile fetei pana la numarul 64, iar sistemul digestiv pana la numarul 80. Inaltimea machetei corpului uman 110 cm.
Specificatii
Data aparitie19 ian. 2022
Scrie propriul review
Evaluezi:Abonament Distreaza-te si descopera corpul omenesc 2020 nr.56, 57, 58, 59
Rating-ul tau
Cumparate frecvent impreuna